Gisterenavond werd in Leuven een laatste keer (dit seizoen) het bad ingedoken op de traditionele recordpoging in Leuven (LAQUA). Alhoewel het veel minder druk was dan de vorige jaren, toch steeds een aardige afsluiter van het seizoen.

Bij onze ZiK delegatie waren alle ogen (die van Sander nog net iets meer dan de anderen :) ) gericht op de 100 vrij van Senne. Om de één of andere duistere reden (???) wou hij dolgraag de 54.9 doorbreken.

Zonder de knappe resultaten van de andere Zikkers (Sara, Jade, Sarah, Silke, Niels, Mustafa, Sander) te minimaliseren is deze 54.52 van Senne toch DE prestatie van deze laatste avondwedstrijd. Andere prestatie van onze Senne : 3(!!) x uitgesloten op de 100 schoolslag.

De uitslag vinden jullie HIER en op onze kalender.

Met een knap BK (hoofdprijs was hier ongetwijfeld voor Niels) en een knappe eindeseizoenswedstrijd (hoofdprijs Senne) zit het seizoen 2017-2018 er op. Wij (technische staf) zitten ondertussen niet stil en beginnen al volop aan de planningen en regelingen voor het seizoen 2018-2019. Maar voor de zwemmers : GENIET van jullie vakantie , jullie hebben dit meer dan verdiend! Proficiat!

Serge

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019