Mar 31 2019

20190330 ZiK kampioenenviering Nr 11

Op zaterdagavond 30 maart 2019 werden in de sporthal van Kapellen alle ZiK Kampioenen gehuldigd.

De middag werd al ingezet met overheerlijke poffertjes die door onze super vrijwilligers (nog een kenmerk van ZiK : al onze ZiK vrijwilligers zijn super-geweldige vrijwilligers) aan alle gegadigden bezorgd werden.

Om 17u30 begon onze viering met de traditionele worstenbroden en appelbollen. Wanneer alle buikjes rondgegeten waren werd de viering geopend door onze voorzitter, die al snel het woord liet aan onze schepen van sport, de Heer Koen Helsen. 

Na de mooie inleiding werd vervolgens overgegaan naar de orde van de dag.

Alle deelnemers aan onze clubkampioenen (op 24 en 25 november 2018) ontvingen hun oorkonde en hun trofee als aandenken. Alleen maar blijde gezichtjes dus !

Nadien werd overgegaan tot het uitreiken van de verschillende trofeën. Zo werden de kampioenen bij de Leerling zwemmers, de creabanen, Pré-masters, Masters en Sportzwemmers gehuldigd, om te eindigen met de trofee van Algemeen ZiK Clubkampioen 2018.

Bij de dames mocht JADE SMITS haar trofee ontvangen uit handen van onze Eerste schepen, de Heer Luc Janssens, en bij de heren mocht BERND WANTEN zijn trofee ontvangen uit handen van de tweede schepen de Heer Koen Helsen.

20190330 ZiK kampioenenviering Nr 1

De Volledige lijst met alle punten kunnen jullie binnenkort terugvinden in onze nieuwsbrief, een opsomming van alle winnaars per baan/ categorie vinden jullie alvast hieronder. Ook de foto's van deze dag zijn te vinden op onze fotopagina (klik HIER).

Wij wensen alle deelnemers alvast een dikke proficiat !

Laureaten 2018

 

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019